Bob Marley Memorial Concert – Smoke’n'Soul, CheGuerillaz, Nesvrstani & Skadrilla @ Božidarac

Tatjanizza Djembeplejerizza Preporuka, Vesti Comments (0)

smoke-n-soul-bob-marley-birthday- bozidarac-reggae-rs

Početak februara je vreme kada obeležavamo rođendan Bob Marlija a ove godine  u petak, 07. februara nastupiće Smoke’n'SoulCheGuerillaz, Nesvrstani & Skadrilla!
Karte u pretprodaji 300 din. @ FELIX Shop, TC Sremska, na ulazu 400 dinara.

Vračar Rocks festival i Centar za kulturu ,,Božidarac“ nastavljaju sa tradicijom obeležavanja rođenja Boba Marley-a jer je značaj nasleđa koje je ostavio iza sebe nemerljiv!

Rođendan kralja reggae-a u ,,Božidarcu“ biće obeležen nastupom čuvenog roots-reggae benda Smoke’n'Soul i sastava Che Guerrilaz, Nesvrstani i Skadrilla.

Smoke’n'Soul svoj rad zasnivaju upravo na rasta filozofiji i jamajčanskoj kulturi i bilo bi neprikladno da ovaj muzički praznik koji se obeležava širom sveta prođe bez njih!

Pridružiće im se Che Guerillaz, melodični reggae bend uz Beograda, pobednici nacionalnog muzičkog takmičenja „Tvoj zvuk“ 2012. godine, ali i mlade nade ska zvuka, grupa Skadrilla. Svoje viđenje reggae-a sa izraženom punk energijom i senzibilitetom 7. februara na Vračar Rocks festivalu predstaviće i grupa Nesvrstani.

Marley-jev rođendan je samo povod da na jednom mestu čujemo sjajne bendove koji svojim radom i kreativnošću šire samo pozitivne vibracije.

Smoke'n'Soul

Smoke’n'Soul

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


− pet = 2