Samostalni Referenti na otvaranju bašte KST

Tatjanizza Djembeplejerizza Preporuka, Svirke, Vesti Comments (0)

otvaranje-baste-kst-2014-reggae-rs

Tradicionalni, veliki koncert povodom otvaranja bašte Kluba Studenata Tehnike održaće se i ove godine. U petak 30.maja, KST će otvoriti svoju baštu i time najaviti letnju sezonu koncerata.

Samostalni Referenti, jedni su od gosta na ovogodišnjem otvaranju baštu KST.  Oni su prvi beogradski ska bend. Od okupljanja 1996. godine do danas, energične svirke ovog desetočlanog sastava redovno privlače brojne fanove njihovog muzičkog izraza i ljubitelje neumornog „skankovanja“. Svirali su na brojnim festivalima i sa mnogm svetskim zvezdama. Kažu da rado sviraju u KST-u,  obično  jednom godišnje, na otvaranju ili zatvaranju baste ili na maskenbalu.

- Za ovo leto, planiramo  Skaville festival u Križevcima (Hrvatska) i još jedan festival u Ormozu ( Slovenija) ali to još uvek nije potvrdjeno. Nadamo se da će nas pozvati i neki festival u Srbiji. Sviraćemo i par svadbi- dodaju uz  osmeh.

Pored Samostalnih Referanata, čast da otvore letnju sezonu  kultnog beogradskog kluba, imaće  Irish Stew i Vudu Popaj.

Prodaja ulaznica po pretprodajnoj ceni od 500 dinara počinje od utorka 6. maja na blagajni KSTa, svakog radnog dana od 9 do 17 časova i od srede do subote od 23 do 2 časa posle ponoći.

 

Samostalni+Referenti-reggae-srbija-rs

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


1 × šest =