Reggae zvuci na Zelenkovcu

Tatjanizza Djembeplejerizza Festivali, Preporuka, Region, Vesti Comments (0)

zelenkovac-jazz-fest-2015-reggae-rs

Medjunarodni jazz festival  održava se već  15. put na prelepom Zelenkovcu, kod Mrkonjić grada u Bosni. Četverodnevni festival održaće se u periodu 23-26. jul, a ove godine program festivala obogaćen je  i reggae zvucima kvalitetnih bendova iz regiona.

Killo Killo Banda  nastupa prvog dana festivala,  u četvrtak, 23.jula sa početkom u 22h.

- Od nastupa na Zelenkovcu očekujemo  šumu, vazduh, zelenilo i ljude koji sve to isto vole i žele takvu muziku da čuju, a to smo mi i naša muzika! Pobrinućemo se da atmosfera bude uskladjena sa prelepom prirodom i okruženjem- poručuje  Vojislav frontman benda.

Pored zanimljivog izbora jazz bendova iz Francuske, USA, Slovenije i Makedonije,   koji nastupaju tokom sledeća četiri dana festivala, u  nedelju, 26. jula u kasnim večernjim satima očekuje se nastup  benda Zoster. Inteligentni tekstovi  pesama ovog hercegovačkog reggae benda jako su prepoznatljivi i pored pozitivnih vibracija   prenose poruke tolerancije, mira, progresivnosti, afirmacije i ljubavi.

Pojedinačna dnevna ulaznica za festival iznosi 5 KM(300 din) a cena za sva četiri dana festivala uz koju je obebedjeno kamp mesto iznosi 20KM.

zelenkovac-jazz-2015-reggae-rs

 

 

 

 

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


× 9 = dvadeset sedam