Reggae bendovi na KST-ovom 40. maskenbalu

Tatjanizza Djembeplejerizza Dešavanja, Preporuka, Vesti Comments (0)

KST maskenbal 2013.

Za veliki prednovogodišnji maskenbal u Klubu Studenata Tehnike, znaju svi Beogradjani a i veliki je broj posetilaca iz regiona jer svake godine to je posebna decembarska noć, spektakularnija čak i od novogodišnje. Ove godine u pitanju je jubilej jer  KST Maskenbal je jedina žurka u gradu ovog tipa, koja traje već 40. godina! Tema ovogodišnjeg  maskenbala je LAS VEGAS – ŠTA SE DESI U KSTu, OSTAJE U KSTu a  zgrada Tehničkih fakuteta, 28. decembra  postaje najluđi, poročni, blještavi, šareni, najzabavniji, najb(l)udniji grad na svetu.

Kao i svaki put, posetioce i ove godine očekuje najraznovrsniji muzički program pa i reggae zvuk. Na main stage-u nazvanom “Viva Las Vegas“ nastupiće reggae bendovi S.A.R.S. i Ućuti pas! , a na reggae stage-u „Paranoja u Las Vegasu“ Hornsman CoyoteZaa i Neke face. 

Pored reggae bendova, nastupaće i velika imena srpske muzičke scene kao što su Partibrejkersi, Feud i mnogi drugi talentovani muzičari i oni koji su zasigurno ostavili neizbrisiv muzički trag na našim prostorima. Raznovrstan program odvijaće se na svim stejdzevima sa scenografijom po motivima Las Vegasa, Cezarova palata (hip hop & drum’n’bass), Sin city (ethno), Diskoteka 40, Osamdesete, Devedesete, Hard&heavy i Silent disco.

Karte se  mogu  nabaviti u KSTu svakog radnog dana od 09-17h ili u noćnom terminu (do subote) od 23-02h. Možete kupiti ulaznicu i u ZLA SHTEKu u centru grada – T.C. Sremska. Cena ulaznice: 1300 dinara.

Hornsman Coyote

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


pet + 1 =