Srećan rodjendan Bobiška!

Tatjanizza Djembeplejerizza Preporuka, Svirke, Vesti, Некатегоризовано Comments (0)

Bob-marley-day-reggae--rs

Robert Nesta Marley, kraće Bob Marley, jedan je od najvećih svetskih muzičara i  čovek koji je celom svetu približio mističnu snagu reggae muzike i uticao na vaspitanje generacija, šireći svetom poruku ljubavi i mira.

Marley je  globalni je simbol pobune protiv nepravde svetskog sistema pohlepe, koji reggae autori nazivaju Babilon. Već decenijama se širom planete njegov rođendan  (6. februar) proslavlja tokom celog meseca februara. Iz godine u godine  popularnost njegove muzike raste  i svake godine je sve veći broj reggae dešavanja u našem regionu.  Bob Marley bi danas proslavio 69. rođendan a reggae izvodjaći u Beogradu i Srbiji od utorka, 04. 02. obeležavaju  Bob Marley Day.

Proslava sa Hornsman Coyote u klubu FEST

Hornsman Coyote je i ove godine obeležio rodjendan Bob Marlija. Nastupom u klubu Fest u Zemunu, 04. 02. otvorio je seriju koncerata u čast najistaknutijeg reggae muzičara.

DJ Kheirawi u klubu Sioux

Još jedna žurka u gradu povodom proslave rodjandana legendarnog Bob Marley-a. 06. februara u klubu Sioux u Skadarskoj, muziku pušta Abdel Kheirawi, frontmen grupe FC Apatride UTD, ovoga puta kao DJ Kheirawi. Žurka na kojoj će se puštati isključivo  roots reggae počinje u 22h a ulaz je besplatan!

Dečja Radost u KST-u

Svake godine u Klubu Studenata Tehnike obeležeava se rođendan velikog muzičara – Boba Marlija!
Ovaj dan, 06.02. u KSTu se proslavlja živom svirkom, pravom muzikom, reggae ritmom jedinog Bob Marley tribute benda kod nas - DEČJA RADOST. Cena ulaznice u pretprodaji je 200 dinara.

Mašta bašta u Domu omladine

Reggae sastav Mašta bašta održaće koncert u četvrtak 6. februara (20:00), na Dan Boba Marlija, u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda gde će promovisati svoj istoimeni debitantski CD album, koji je objavio Long Play. Ulaz:400 din.

Vračar rocks! Bob Marley Memorial Concert @ Božidarac

Rođendan kralja reggae-a u ,,Božidarcu“ biće obeležen u petak, 07.02. nastupom čuvenog roots-reggae benda Smoke’n’Soul i sastava Che Guerrilaz, Nesvrstani i Skadrilla. Karte u pretprodaji 300 din. @ FELIX Shop, TC Sremska, na ulazu 400 dinara.

Killo Killo banda i Teshki Zulum u Gun klubu

U subotu, 8. februara u klubu Gun desiće se dvostruka svirka u znak sećanja i u čast rodonačelnika reggae muzike, Bob Marlija. Ove godine, njemu u slavu, nastupiće  Teshki Zulum i KILLO KILLO banda . Ulaznice u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta, na ulazu  kluba cena karte iznosiće 500 dinara.

UŽIVAJTE!

 

 

 

 

 

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


četiri + 3 =