Proslava Dana Boba Marlija sa Maštom baštom u Domu omladine

Tatjanizza Djembeplejerizza Preporuka, Svirke, Vesti Comments (0)

masta-basta-bob-marleys-day-2014-reggae-rs

Reggae sastav Mašta bašta održaće koncert u četvrtak 6. februara (20:00), na Dan Boba Marlija, u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda gde će promovisati svoj istoimeni debitantski CD album, koji je objavio Long Play.
„Verujemo da bi ovaj datum trebalo da postane internacionalni praznik mira, ljubavi i tolerancije. Radovi u polju počinju na proleće, a koncertna sezona Mašte Bašte na rođendan Boba Marlija. Neka nam je svima srećan Bob Marley’s Day!“, ističe Mašta bašta.

Koncertu će prethoditi novinarska promocija CD albuma „Mašta bašta“ u utorak 4. februara od 13:00 u UK Parobrod (Kapetan Mišina 6a), na kojoj će govoriti članovi benda Marko Vlajičić i Andrija Daničić, iz Del Arno benda Jovan Matić i DOB-a Dragan Ambrozić, a biće predstavljen i novi spot Mašta bašte.

Ne računajući festivale, beogradski bend će u DOB-u 6. februara održati svoj do sada najveći koncert, na kome će predstaviti debi album „Mašta bašta“, odsvirati nekoliko novih pesama, i prvi put nastupiti uz live VJ set.

„Imamo i divne goste – Django Hi Fi, čiji smo deo ekipe sa uživanjem slušali u bendovima Wave i Black Ark Crew, kao i CheGuerillaz, koje smo upoznali kao super talentovane klince pune energije na Palilulskoj olimpijadi kulture pre nekoliko godina“, najavljuje bend.
Pošto lik i delo Boba Marlija prevazilazi muzičke okvire, zato i sam koncert Mašta bašte ima prateći program.

17:00 – Centar za integraciju mladih (CIM) i škola likovnih umetnosti „Šumatovačka“ organizovaće likovnu radionicu na temu „Mašta Bašta“,

19:00 mališani će svoje radove predstaviti posetiocima koncerta.

CiM će ovom prilikom organizovati i prikupljanje odeće za Svratište za decu ulice, a Mašta bašta poziva: „Pretresite ormane, ponesite garderobu koju više ne nosite!“
Ulaznice za koncert Mašte bašte koštaju samo 400 dinara na blagajni DOB-a i preko mreže Eventim. Na koncertu svi zainteresovani mogu kupiti CD album Mašte Bašte po promotivnoj ceni.

Masta Basta

Masta Basta

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


9 − = sedam