Manu Chao La ventura – 14.09.

Tatjanizza Djembeplejerizza Svirke Comments (0)

Manu-Chao-la-ventura-reggae-rs

Multikulturna zvezda,  Hose-Manuel Tomas Artur Chao,  poznatiji kao Manu Chao,   nastupiće 14. septembra u beogradskoj Hali sportova.  a u Beograd stiže sa svojim bendom La Ventura.

Kvartet La Ventura je prvobitno bio formiran kao eksperiment, međutim, već na prvim nastupima pokazalo se da je čuveni muzičar opet pronašao uspešnu i dobru formulu. U proteklih nekoliko godina, njihove energične nastupe videlo je više stotina hiljada ljudi širom sveta.

„Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti“- izjavio je nedavno  ovaj poznati muzičar i aktivista  na pitanje odakle crpi energiju za svoju muziku.

La Ventura u Beogradu

Kvartet Manu Chao La Ventura predstaviće publici u Hali sportova najpoznatije pesme iz velikog muzičkog opusa Manu Chaoa, ali i nove pesme o ljubavi, životu u emigraciji i borbi za bolji svet, koje do sada nikad nisu objavljene. La Ventura je intiman, kolorističan set koji uveseljava svoje poklonike i  neverovatnom mešavinom različitih muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do reggae muzike.

Iskrenost jednog od najuticajnijih muzičara današnjice Manu Čaoa niko ne dovodi u pitanje, iz jednog prostog razloga – svaki njegov nastup predstavlja istinsko predavanje obožavaocima.

Ovaj koncert biće bogatiji za još dva izvođača. Kombinacijom ska zvukova koje donosi sastav Samostalni Referenti  i roots reggae zvukova koje donosi dobro poznati Hornsman Coyote , publika će se na adekvatan način zagrejati za nastup Manu Chao-a i La Ventura-e.

U pretprodaji cena ulaznica je 2.500 dinara, a na sam dan koncerta cena ulaznica će iznositi 3000 dinara.

 

manu-chao-reggae-rs

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


− 5 = dva