KKN, S.A.R.S. i mnogi drugi @Belgrade Beer Fest

Tatjanizza Djembeplejerizza Festivali, Preporuka, Vesti Comments (0)

belgrade-beer-fest-reggae-rs

12. Belgrade Beer Fest biće održan od 13. do 17. avgusta 2014. godinena beogradskom Ušću. Kao i prethodnih godina, glavni aduti, ove najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi, biće odlična atmosfera, muzički program koji predstavlja najbolje izvođače iz zemlje, regiona i sveta, kao i široka ponuda  brendova piva.Dve velike inovacije na ovogodišnjem Beer Festu, su veliko otvaranje zakazano za 13. avgust, na kojem će posetioci moći da uživaju u nastupima svetskih i regionalnih zvezda koje će po prvi put nastupiti na Beer Festu: CeeLo Green, Felix Da Housecat i Parni Valjak uz simboličan ufur od 300 dinara, kao i Revolucionarni Sistem Plaćanja (RPS) pića i suvenira festivalskom karticom!

Ulaznice za veliko otvaranje dvanaestog Belgrade Beer Festa za sredu, 13. avgust, u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i Regionu, a posetioci ih mogu kupiti i onlinewww.eventim.rs. Ulaznice za ovogodišnji Beer Fest plaćaće se samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana (14 – 17. avgust) ulaz besplatan.

 

Kada je muzički program u pitanju, kao i svake godine, biće veliki izbor dobre muzike i mnogo fantastičnih bendova kso što su:  Love Hunters, Bad Copy, Goblini, Atheist Rap, Hladno Pivo,  Edo Maajka, Kelti, Blaža i Kljunovi i mnogi drugi.

Takodje  i  reggae zvuci će se čuti sa scene  Belgrade Beer Festa i to za vikend. U subotu, 16.08. sa naznačenim početkom u 20h, nastupiće Kanda, Kodža i Nebojša. A poslednjeg dana festivala, u nedelju u 1h posle ponoći nastupiće S.A.R.S.  koji će i zatvoriti ovogodišnji Bogradski festival piva.

Ceo muzički program možete pogledati ovde. Dobar provod!

Beer-Fest-reggae-rs-2014

 

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


+ sedam = 15