KKN i Darkwood Dub na Bedem festu u Nikšiću

Tatjanizza Djembeplejerizza Festivali, Region Comments (0)

Bedem-fest-reggae-rs

Bedem fest, dvodnevni muzički festival na nikšićkoj tvrđavi praćen i drugim umetničkim sadržajima na kome će ove godine nastupiti  preko 20 bendova iz Crne Gore i regiona, biće održan 6. i 7. septembra. Pored ostalih, nikšička publika će imati priliku da uživa i u svirkama poznatih bendova kao što su Darkwood Dub i Kanda Kodža i Nebojša. Početak muzičkog dela najavljen je za  18 časova a ulaz je besplatan.

Kako prenosi crnogorski Portal 24,  organizatori festivala  naveli su da svi bendovi iz Crne Gore nastupaju na Bedem festu bez ikakvog honorara, jer žele da podrže ovu manifestaciju i dalji razvoj kvalitetne muzike.

Program Bedem Festa

Na Bedem festu će u petak uveče pored KKN,  nastupiti i Abzofran, Hipotalamus, Mangrov, Rock in Peace, Voodo, Siempre Peligroso, Rebeka, Manitou, Off Duty, Marek Tripkowski i Dražen Vujović. U subotu veče publiku će na nikšićkoj tvrđavi zabavljati  Dawnfall, Mikrokozma, Saša Stojanović & Friends,  Beer & Steel, Spiral Frequency, Marble, Mihailo, Vlado, Mićun i Petar,  Fjodor, Sirius, Darkwood Dub, Nikola Jovićević i DJ Proximus.

bedemfest-reggae-rs

 

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


4 − jedan =