Killo Killo banda i Teshki Zulum proslavljaju Bob Marley’s Day u Gun klubu

Tatjanizza Djembeplejerizza Dešavanja, Preporuka, Vesti Comments (0)

U subotu, 8. februara u klubu Gun desiće se dvostruka svirka u znak sećanja i u čast rodonačelnika reggae muzike, jednog od najistaknutijih pobornika rastafarijanskog pokreta, a na prvom mestu sjajnog muzičara i pesnika, koji i dan danas sjaji, koristeci moć muzike kao svetlost, inspirišući milione mladih po celoj planeti. Naravno, u pitanju je Robert Nesta Marley, poznatiji kao Bob Marley. Naime, pre 68 godina, 06.02.1945. na Jamajci, rodio se ovaj velikan, ova legenda.
Ove godine, njemu u slavu, nastupiće beogradski roots-reggae-ska sastav Teshki Zulum i KILLO KILLO banda, novosadska rock-steady-reggae-blues atrakcija. Oba benda kreiraju jedinstven zvuk i stvarajući autorsku muziku, na pravi način objavljuju svoj vid borbe protiv oholog sistema, učmalih malograđanskih mozgova i bujajuće ljudske, često previše agresivne, gluposti. Upravo to seme, seme pasivnog otpora i seme evolucije koja dolazi iz grla, pre 68 godina zasadio je Bob Marley. Srecan mu rođendan i neka počne punky-reggae party!
Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta, na ulazu u kluba cena karte iznosiće 500 dinara.

teshki-zulum-killo-killo-banda-gun-klub-marley-reggae-rs-

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


− 1 = nula