Irie FM, Killo Killo Banda i Josip A Lisac podrška anti-droga festivalu

Tatjanizza Djembeplejerizza Dešavanja, Festivali, Preporuka Comments (0)

anti-droga-festival-reggae-rs

Udruženje za pomoć zavisnicima i bivšim zavisnicima RESTART vas obaveštava da će se 27.09. od 17h i 28.09. od 14h na Novosadskoj gradskoj plaži „Štrand“ u Novom Sadu, održati drugi anti-droga muzički festival  pod nazivom „Budi slobodan“.  

Kao odgovor na goruću potrebu da se rešavanju problema narkomanije priđe na nov, svež i glasan način, Restart je prošle godine organizovao PRVI anti-droga festival u Srbiji pod nazivom „Muzikom protiv droge“, koji je dobio visoku ocenu javnosti i učesnika.

Drugi Anti droga Festival „Budi slobodan“ je još jedan korak pri prevazilaženju predrasuda, koje onemogućavaju demistifikaciju i rešavanje ovog problema. Jedan od ciljeva festivala je da motiviše javnost da se uključi u borbu protiv zavisnosti. Ove godine želimo da nastavimo sa aktivnostima kroz koje pozivamo mlade da proslave život u pravoj slobodi bez droge. Takođe želimo da pošaljemo poruku nade zavisnicima da izlaz postoji, da je pobeda nad drogom moguća! Ova manifestacija omogućiće afirmaciju, kao i razvoj umrežavanja organizacija koje se bore protiv bolesti zavisnosti, te doprineti boljoj medjusobnoj saradnji na internacionalnom nivou.

Ulaz na ovaj festival biće  besplatan.

Reggae muzikom protiv droge

Festival objedinjuje edukativno – preventivne, kulturne i muzičke  sadržaje. Reggae bendovi koji će nastupiti na ovogodišnjem anti-droga festivalu su  Josip A Lisac, u petak a Killo Killo  Banda i Irie FM podržaće festival u subotu.

“Mislim da je odlična ideja baš na ovaj način skretati ljudima pažnju na probleme koji nas okružuju a od kojih je jedan od najvećih problem droge. Meni bi bilo drago da svojim pesmama uspem nekoga da nasmejem ili pružim utehu i samim tim budem zamena za opijate .“-  kaže o festivalu Vojislav Malešev,  frontmen benda Killo Killo i poručuje:

“ Ljudi,  opijajte se dobrom muzikom! Vrlo je jeftina i pristupačna a sa sobom ne nosi nista lose.“

killo-killo-banda-reggae-srbija-rs

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


+ osam = 15