Hornsman Coyote u DKC „Incel“, Banja Luka

Tatjanizza Djembeplejerizza Preporuka, Region, Vesti Comments (0)

Hornsman Coyote će za doček Srpske Nove godine, 13. 01. 2014. nastupiti u banjalučkom Društveno-kulturnom centru  “Incel“. Društveno-kulturni centar „Incel“ je  prostor nezavisne društvene, kulturne i umetničke scene u Banja Luci. U krugu nekadašnjeg istoimenog industrijskog giganta. DKC „Incel“ pokrenut je početkom novembra 2013. godine, od strane udruženja i pojedinaca sa idejom da sebi, ali i svima onima koji se bave ili pronalaze interesovanje u kulturnim aktivnostima, obezbedili prostor za njihovu realizaciju.

Banjalučani u ovom prostoru mogu da očekuju mnogo kulturnih dešavanja. Sezona kocerata počinje, a u najavi su i reggae dešavanja.

„Plan nam je da od marta krenemo sa koncertima. Trenutno nemamo svoju opremu a rentanje nije isplativo. Na dobrom smo putu da kupimo deo neophodne opreme, tako je mart realno vreme za program. Što se tiče koncerata, biće tu svega.  Uglavnom se bendovi sami javljaju, ukoliko su na turneji ili promovišu album. Sutra je u Banja Luci  praznik pa smo iskoristili priliku da napravimo veće dešavanje. A Kojota ljudi ovde gotive i prate njegov rad i očekujemo mnogo posetilaca.“- kažu organizatori.

Pored Hornsmana, na sceni će se naći i Stutgart Online i Chicha Guru. Upad: 5KM

Hornsman-coyote-dkc-incel-reggae-rs

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


+ dva = 11