Hornsman Coyote i Soulkraft predstavljaju novi album

Tatjanizza Djembeplejerizza Preporuka, Svirke, Vesti, Некатегоризовано Comments (0)

coyote-vracar-rocks-reggae-rs

Hornsman Coyote i Soulkraft bend sviraju pesme sa novog albuma  u beogradskom Božidarcu 1. novembra i novosadskom  klubu Quarter 9. novembra.

Hornsman Coyote, naš međunarodno najpoznatiji reggae izvodjač ovih dana vredno radi sa bendom na novom album koji, po Kojotovim rečima, „donosi punu snagu izvornog reggae zvuka“. Album, koji će svetlost dana ugledati do kraja godine, će pretpremijerno biti predstavljen pred beogradskom (Vračar Rocks, Božidarac, 1. novembar) i novosadskom (The Quarter, 9. novembar) publikom sa podrškom brojnih prijatelja. Iza Kojota stoji osmočlani BMB ridim, bend sastavljen od najtalentovanijih rege muzičara, koji je tokom rada na albumu promenio ime u Soulcraft.

Na festivalu Vračar Rocks u Božidarcu 1. novembra u 20:00 časova kao specijalni Kojotovi gosti nastupiće njegov stalni selektor Martinees Selecta i veoma zanimljivi pank-rege sastav iz Velike Plane The Socks (ili Čarapice, kako glasi njihov nik na socijalnim mrežama).

U klubu Quarter u Novom Sadu 9. novembra u 22:00 časova reggae svetkovinu će svojim nastupima uveličati i angažovani reggae ska novosadskog benda Josipa A Lisac, koja iza sebe ima tri albuma, i melodični rege mlade beogradske grupe Che Guerillaz, pobednika nacionalnog muzičkog takmičenja „Tvoj zvuk“ 2012. godine.

Karte po ceni od 400 dinara u ograničenom tiražu i 500 dinara po prodaji prvog tiraža, moći će se naći na uobičajenim prodajnim mestima od ove nedelje.

hornsman-coyote-reggae-rs

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


sedam − 1 =