Del Arno i SARS@ Scena Fest u Indjiji

Tatjanizza Djembeplejerizza Festivali, Vesti Comments (0)

scena-fest-reggae-rs

Od 19. jula do 27. jula u Kulturnom centru Inđija održaće se petnaesti po redu letnji festival Scena Fest. Kao i svake godine, festival je pod pokroviteljstvom Opštine Inđija, a u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

Otvaranje festivala zakazano je za subotu, 19. jul u 22h nastupom benda „Vrelo“. U nedelju, 20. jula, sa početkom u 20:30h, publiku će zasmejavati Milan Lane Gutović sa svojim stand-up programom „Obično veče“. U ponedeljak, 21. jula na programu je dokumentarni film o čuvenom kantautoru Arsenu Dediću pod nazivom „Moj zanat“. Projekcija počinje u 20:30h, a nakon filma, sa početkom u 22h nastupiće bend S.A.R.S. U utorak 22. jula od 20:30h na sceni Kulturnog centra gostuje predstava „Hipnotizer“ sa Goricom Popović, Feđom Stojanovićem i Bojanom Žirovićem. U sredu, 23. jula tematika je ex-yu rock era, povodom čega će u Kulturnom centru biti održana promocija knjige Ivana Ivačkovića „Kako smo propevali“ (21h), a nakon promocije (22h) nastupiće tri tribute benda – tribute Azri, EKV-u i Bijelom dugmetu.
U četvrtak, 24. jula od 20:30h na repertoaru je alfa i omega glumačke profesije, monodrama Zijaha Sokolovića „Glumac je glumac je glumac“. U petak 25. jula u 20:30h je projekcija dokumentarno-igranog filma „Lauš“ o glumcu Žarku Lauševiću, a nakon projekcije, u 22h, u bašti KC cafe-a nastupiće čuveni reggae bend Del Arno Band (DAB). U subotu 26. jula od 21h svojom stand-up komedijom predstaviće nam se glumci Mariana Aranđelović i Ivan Tomić, a nakon njih, u saradnji sa Kancelarijom za mlade, nastupiće mladi inđijski bendovi u programu Local Heroes.
Festival se zatvara u nedelju, 27. jula, izložbom u Kući Vojnovića „Samo svoja: Sonja Savić“ (19h), nakon koje će u Kulturnom centru biti organizovana projekcija filma „Sonja“ Dragane Kanjevac.

Ulaznice za pozorišni i filmski program mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra Inđija od utorka, 15. jula, u periodu od 18:00 do 21:00.

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


3 × dva =