Danas počinje Belgrade Beer Fest

Tatjanizza Djembeplejerizza Festivali Comments (0)

belgrade-beer-fest-2013-reggae-rs

Jedanaesti po redu Belgrade Beer Fest počinje danas, 14. avgusta i traje do nedelje, 18. avgusta. Ulazi na festival će biti otvoreni za publiku od 18 sati tokom svih pet dana. Program traje do 2 sata iza ponoći u sredu, četvrtak i nedelju, i do 4 sata iza ponoći u petak i subotu.

“Ućuti pas“ otvara Belgrade Beer Fest

Tokom prve festivalske večeri nastupiće devet izvođača. Festival otvara pobednik Belgrade Demo Fest Live, sastav Ućuti Pas,  iz Lazarevca. Njihov zvuk se može okarakterisati kao crossover i fuzija više pravaca, kao što su  reggae, hip-hop, punk-rock i  metal.

Program i kampanje

Posle crossover benda iz Lazarevca, na binu izlazi novosadski alternativni rok bend Grate. Publiku posle njih očekuju nastupi omiljenog interpretatora starogradske muzike Zvonka Bogdana i sastava najboljih domaćih bluz muzičara, Belgrade Blues Factory. Jedna od zvezda prve festivalske večeri, Massimo Savić, koji prvi put nastupa na Belgrade Beer Festu, na binu izlazi nešto posle posle 21 čas, a nakon njegovog nastupa za odličan provod su zaduženi Atomsko sklonište i Rambo Amadeus. Kraj prve večeri obeležiće nastupi beogradskih hip hop grupa Bad Copy I V.I.P. i sastava Sunshine.

U Tuborg Can Fun Zoni, od 21 sat muziku puštaju DJ Mouse J & DJ Lapac, a za ulazak u ovu zonu potrebnu je da posetioci donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.

Belgrade Beer Fest 2013 - Program

Belgrade Beer Fest 2013 – Program

Od 18 do 20.30 časova, na #HappyContest štandu, u okviru kapamnje#BelgradeBeerFest #HappyContest, u točenju piva će se takmičiti ekipe u kojima su Inspektor Blaža, redakcija portala Telegraf, Aleksandar Jovanović, Danilo Ikodinovići Istok Pavlović. Kapiteni ekipa će tokom dana na svojim profilima na društvenim mrežama objaviti u koju će humaniranu svrhu usmeriti sredstva prikupljena prodajom piva, ukoliko pobede na takmičenju. Ekipe će točiti premium piva iz asortimana Carlsberg Srbija po promotivnoj ceni: GuinnessBudweiser Budwar,Erdinger i Grimbergen.

U okviru akcije „Kad pijem ne vozim“, Apatinska pivara omogućiće posetiocima da iskuse koliko je opasna vožnja pod simuliranim dejstvom alkohola. Posetioci poligona na Beer Fest-u imaće zadatak da upravljaju automobilom na daljinski upravljač i pređu zadatu stazu sa specijalnim naočarima, koje simuliraju vid pod dejstvom alkohola! Na taj način „vozači“ će uočiti opasnosti koje alkohol izaziva u saobraćaju. Posetioci će pre vožnje moći i da testiraju svoje reflekse, baš kao na polaganju vozačkog ispita. Apatinska pivara je za učesnike spremila i poklone: majice, kačkete i „safedriver“ vožnju.

Kompanija Sekopak će na uspostaviti održivi sistem za upravljanje ambalažnim otpadom koji će se sastojati od oko 100 kanti, kapaciteta 120 litara, različitih boja, za prikupljanje aluminijumske, kartonske, staklene i plastične ambalaže, a koje će biti raspoređene na najprometnijim mestima i posebno označene. Pozivamo sve posetioce da se uz dobru zabavu i odgovorno ponašaju prema životnoj sredini, tako što će pravilno reciklirati otpad, na vidno obeleženim mestima.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest biće bogatiji za ponudu organske hrane. Na Organic Detox Baru posetioci ce moći da probaju organske burgere, organsku kafu iz Kanade sa četiri ukusa i koktele za detoksikaciju. U ponudi ce biti kokteli od ceđene breskve i jabuke u kombinaciji sa majčinom dusicom, kao i od lubenice, jabuke i cimeta.

Ućuti pas

Ućuti pas

Comments (0) Trackback from your site.

Leave a comment


devet + 1 =